Uluslararası Ödeme Şekillerinin Riskleri, Maliyetleri Açısından Analizi

15 Ekim 2015

15/10/2015

Odamız tarafından 20 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilecek “Uluslararası Ödeme Şekillerinin Riskleri, Maliyetleri Açısından Analizi ” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu:  Türkiye’nin Dış Ticareti, İhracat ve İthalatın Finansmanı, Dış Ticaret İşlemlerinin Teknik Esasları, Dış Ticarette Teslim Şekilleri, Dış Ticarete Konu Olan Belgeler(Proforma fatura, Commercial Invioce, Packing List, A.TR,Konşimento Talimatı, Sigorta Poliçesi, Sigorta Talimatı)

Eğitimci: Yrd. Doç. Dr. Ali Gürel

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu / Şeyhsinan Mah. Kantarcı Sok. No:16

Saat: 10:00-16:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. (İrtibat: 0282 651 10 96)

Not: Eğitimimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.