31 Ekim 2016
Trakya İş Dünyası Stuttgart´ta Dünya Profesyonelleriyle Buluştu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının koordinatörlüğünde Trakya’daki Ticaret ve Sanayi Odaları Temsilcileri, sanayici ve iş adamlarından oluşan heyette bulunan Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Haşim Yiğit ve Serkan Üzer 25-27 Ekim 2016 tarihleri arasında Almanya’nın Stuttgart kentinde gerçekleşen Global Connect 2016 fuarına katıldı.

Çerkezköy, Edirne, Çorlu, Hayrabolu, Lüleburgaz, Tekirdağ, Kırklareli, Malkara ve Babaeski, Ticaret ve Sanayi Odalarından olmak üzere 40 kişilik iş dünyası heyetinin üç günlük programında ilk gün belirlenen heyet ile T.C. Stuttgart Başkonsolosumuz Sayın Ahmet Akıntı ve T.C. Stuttgart Başkonsolosluğu Ticaret Ataşemiz Mehmet Ali Çolakoğlu, ziyaret edildi.

İş dünyasının temsilcilerini dinleyen Başkonsolos Akıncı, Global Connect 2016 fuarının çok önem arz ettiğine vurgu yaptı. Bu zamana kadar ilk defa Türkiye'den bu sayıda bir iş adamı heyeti gelmesini de takdirle karşılayan ve organizasyonun büyük bir başarı olduğunu tekdir ederek belirten Başkonsolos Akıncı, ayrıca bölgenin sanayide dev firmaların bulunduğuna dikkat çekerek burada gerçekleşecek ikili görüşmelerden güzel anlaşmalar ve işbirlikleri çıkması temennisinde bulundu.

Heyet ziyaret ve tanışma münasebetiyle Başkonsolosumaza, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odalarınca birer çini tabak ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasınca da Odanın ismi bulunan mini duvar kilimi takdiminde bulundular.

Trakya iş dünyası heyeti akşam saatlerinde ise Baden-WürttembegInternational'in organize ettiği yemekte buluştu.

Program kapsamında son gün “Doing Business in Germany” seminerine katılan heyet fabrika ziyaretlerinden sonra fuar ziyaretini tamamladı
HABER GÖRSELLERİ