SIAL China 2017 Fuarı Hk.

16 Şubat 2017

Tarih     :16/02/2017

Sayı       :1994

İlgi: TOBB’nin 14.02.2017 tarihli ve 0411/2686 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) ve çevresindeki ülkelerin, ülkemizin gıda ihracatı kapsamında taşıdığı önem nedeniyle her yıl ÇHC’nin Şangay kentinde düzenlenen SIAL China Gıda Fuarı Türkiye Milli İştiraki’nin, 2012 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, bu yıl 17-19 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek söz konulu fuarda ülkemizde faaliyet gösteren gıda sektörü temsilcilerini de görmekten mutluluk duyulacağı belirtilmektedir

Etkinliğe ilişkin broşür, katılım formu ve detaylı bilgi TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr )“Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyurulan-Çin” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.