İhracat Operasyon Uzmanlığı Eğitimi

21 Nisan 2017

21/04/2017

Odamız ve İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) işbirliğinde hazırlanan “İhracat Operasyon Uzmanlığı”  eğitimi 22-23 Mayıs 2017 tarihlerinde 09.30-17.30 saatleri arasında Odamız Batı Eğitim salonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu eğitime katılım kontenjanla sınırlı (8 kişi) olup sadece Odamız üyeleri başvuruda bulunabilmektedir. Kayıt için başvuru sırası göz önünde bulundurulacaktır. Detaylı bilgi ve başvuru için Odamız Proje Servis Görevlisi Gülbahar Küçük  [email protected] veya 0282 651 10 96 dahili: 153 irtibata geçilmesi gerekmektedir.