Konut Kaba İnşaatı ve Zemin İyileştirme İhalesi

5 Şubat 2024
İlgi: S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin 05.02.2024 tarih ve 342 sayılı yazısı
İlgide kayıtlı yazıda, Mülkiyeti Kooperatife ait Tekirdag ili, Çorlu ilçesi, Kazimiye mahallesi, Aşık Veysel Sokak 48 pafta, 627 ada, 6 no'lu parsel de kayitlı 1.225,89 m2 yüzölçümlü arsa niteligindeki taşınmaz üzerinde Proje ve mevzuat hükümlerine uygun, öngörülen süre içinde, eksiksiz, ayıpsız ve kusursuz, Şartname ve imzalanacak sözleşmeye uygun olacak şekilde idari, hukuki ve cezai tüm sorumlulugu tamamen ve tek başına FiRMA' ya ait olmak üzere anahtar teslim (malzeme + işçilik) Dükkan + ofis /iş Merkezi + Konut kaba inşaatı ve zemin iyileştirme yapılması işi yapılacaktır. ihale S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinin Edime ili , Merkez ilçesi, 1 . Murat Mahallesi, Zübeyde Hamm Caddesi Cad. No:2 22030 Merkez/Edime adresindeki Hizmet Binasmda 05.03.2024 tarihinde saat 14.00 'te Kapah Zarf Usulü yapilacak olup, zarflar açıldıktan sonra açık eksiltmeye gidileceği belirtilmiştir.

Şartname ve projeler S.S. 270 Sayılı Çorlu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin Tekirdag ili, Çorlu ilçesi, Şeyh Sinan Mah. Hülya Sok. No:8/9 Çorlu/TEKiRDAĞ adresinden temin edilebilir.
Bilgilerinize sunarız