Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4 ve Sorumlusu Seviye 5 Sınav Başvurusu hk

8 Mart 2024

Sayın Üyemiz,

Odamız  ile TOBB MEYBEM A.Ş. arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, MYK mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getirilen “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4” ile “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5” mesleki yeterlilik belgesi sınav başvuruları Odamız tarafından toplanacak olup, sınavlar (TOBB MEYBEM) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş tarafından Odamızda gerçekleştirilecektir.

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı Seviye 4 ile Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Yeterlilik Sınavı 14 Mart 2024 tarihinde Odamızda gerçekleştirilecektir. Sınava katılmak isteyen üyelerimizin en geç 11 Mart 2024 mesai bitimine kadar Odamız Sanayi Servisi Sorumlusu Cihan TOMRİS’e ([email protected])  başvurmaları gerekmektedir.

Sınavlar, yazılı (teorik) ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleştirilecek olup; her iki sınavdan da başarılı olan adaylar, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” almaya hak kazanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.