Odamızdan Yeni Vali Mehmet Ceylan´a Ziyaret

17 Haziran 2016
Odamızdan Yeni Vali Mehmet Ceylan´a Ziyaret

Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit ve Fatih Keskin'den oluşan heyet, 17 Haziran 2016 Cuma günü yeni göreve gelen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeni görevinde Vali Ceylan'a başarı dileklerinde bulunan Odamız başkanları faaliyetlerimiz ve projelerimiz hakkında genel bilgilendirmede bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mehmet Ceylan; "Çorlu, Trakya ve Türkiye için son derece önemli bir yerdir. Sanayi hacmi olarak büyük bir ekonomik güçtür. Göreve başlamadan önce Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) gerçekleştirdiği faaliyetleri öğrenme fırsatım oldu. Görevde bulunacağım süre boyunca birlikte hareket ederek en iyi şekilde çalışmalarımızı yürüteceğimize inanıyorum" dedi.