Trakya TEKMERe Hazırladıkları Proje – İş Fikirleriyle Kabul Gören Girişimci Ve İşletmeler İle Sözleşmeler İmzalandı

3 Nisan 2024

Trakya TEKMER’e (Trakya Bilim Teknoloji Geliştirme Merkezi A.Ş.) hazırladıkları proje – iş fikirleriyle kabul gören girişimci ve işletmeler ile sözleşmeler imzalandı.
İmzaya törenine; Çorlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet SARIKURT, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Tekirdağ KOSGEB Müdürü Ceyhan Bahadır KARATAŞ, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Kaya KUMYOL, Cem TUNALI, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul ADIGÜZEL, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Elif PERÇİNOĞLU, Umut GÜNGÖR, Odamız Genel Sekreteri İbrahim KARAĞÖZ ve proje sahibi girişimciler katıldı.
İmza töreninin akabinde TEKMER işlikleri girişimci ve işletmelere çekilen kura sonucu teslim edildi.

HABER GÖRSELLERİ