Odamızda “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Semineri" Gerçekleşti

21 Haziran 2016

Odamız ile KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü işbirliğinde 21 Haziran 2016 Salı günü  “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Semineri”  KOBİ Uzman Yrd. Şule Alkış'ın sunumlarıyla Odamız Kuzey Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Seminerle ilgili açıklamada bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı,  Ülkenin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki paylarının ve etkilerinin artırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla yürürlüğe konulmuştur. Proje Teklif Çağrıları kapsamında proje başvuruları 30 Mayıs- 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında alınacaktır" dedi.

Seminer soru ve cevap bölümünün ardından sona erdi.