Odamız Ticaret Sicili Harç Ödemelerinde Yeni Dönem Başladı

1 Temmuz 2016
Odamız Ticaret Sicili Harç Ödemelerinde Yeni Dönem Başladı

Odamız  Ticaret Sicili harçları T. Vakıflar Bankası T.A.O.’na yapılmaktadır. 1 Temmuz 2016 tarihinden itibaren harç ödemelerine T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve T. Halk Bankası A.Ş. şubeleri de dahil olmuştur.  Üyelerimizin dikkatine sunarız.

Üyelerimize Daha İyi Hizmet Vermek İçin

Çalışmalarımız Devam Ediyor

492 sayılı harçlar kanunu çerçevesinde; Odamız Ticaret Sicil Müdürlüğümüzce tescil işlemlerine ait yapılan tescil harçlarının sadece T. Vakıflar Bankası T.A.O.’na yatmakta olduğunu söyleyen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Odamızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; üyelerimize kolaylık sağlamak ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, bundan böyle T. Vakıflar Bankası T.A.O., T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve T. Halk Bankası A.Ş.’nin Çorlu’da bulunan herhangi bir şubesine üyelerimiz   ticaret sicil harç  ücretlerini yatırabileceklerdir” dedi.