Vali Mehmet Ceylan´dan Enis Sülün´e İade-i Ziyaret

12 Temmuz 2016
Vali Mehmet Ceylan´dan Enis Sülün´e İade-i Ziyaret

Yeni göreve gelen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 12 Temmuz 2016 Salı günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarete Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ta iştirak etti.

"Görevde Bulunacağım Süre Boyunca Birlikte Hareket Edeceğiz"

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan misafirperverliğinden dolayı Enis Sülün'e teşekkürlerini sunarak;" Çorlu Trakya'nın ve Türkiye'nin en büyük sanayi yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Türkiye'nin Avrupa'ya açılan geçiş noktasıdır. Göreve gelmeden önce Çorlu Ticaret ve  Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) faaliyet ve projelerini inceleme fırsatı buldum. Bölgemiz için gerçekleştirdiğiniz faaliyet ve hizmetler son derece önemlidir. Çorlu'nun sembolü olabilecek ve Çorlu'ya yakışan Yeni Hizmet Binanızın hayırlı olmasını temenni ederim. Görevde bulunacağım süre boyunca birlikte hareket ederek en iyi şekilde çalışmalarımızı yürüteceğimize inanıyorum" dedi.

"Bölgemiz ve Ülkemiz İçin Hayırlı Olacak Her Çalışmada Üzerimize Düşen Görevi Yerine Getirmeye Hazırız"

Çorlu TSO olarak Valilik Makamının her daim hizmetinde olduklarının altını çizen Sülün, "Bölgemiz ve Ülkemiz için hayırlı olacak her çalışmada üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız" dedi. Sülün, Vali Ceylan'a yeni görevinde başarılar diledi.