Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz´dan Veda Ziyareti

15 Temmuz 2016
Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz´dan Veda Ziyareti

Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı iken Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesiyle Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Habib Korkmaz,veda ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz 2016 Cuma günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

Enis Sülün, Başsavcı Habib Korkmaz'ın, tıpkı Çorlu'da olduğu gibi yeni görev yeri olan Elazığ'da da başarılı olacağını belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

2 yıl süren görev süresi zarfında Odamız ile koordinasyon içerisinde verimli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Korkmaz, Çorlu'da unutulmaz anlar yaşadığını, Çorlu'yu ve Çorluları çok sevdiğini ve bu kentten güzel anılarla ayrılacağını ifade etti.

Gerçekleşen veda ziyareti sonunda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Başsavcı Korkmaz'a plaket takdim etti.