Odamız Meslek Komite Görevlileri Üyelerimizi Yerlerinde Ziyaret Ediyorlar

21 Temmuz 2016
Odamız  Meslek Komite Görevlileri Üyelerimizi Yerlerinde Ziyaret Ediyorlar

Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), bölgemizde faaliyetlerini sürdüren odamız üyelerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Konu hakkında açıklama yapan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Üyelerimizi  iş yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla;       Odamız tarafından görevlendirilen personelimiz ile üyelerimizden gelen sorunların çözümünü hedefliyoruz” dedi.

Amacımız Üye Ziyaretlerini  En Üst Seviyeye Çıkarmaktır

Bölgemiz ticaretine yön veren bir oda olarak öncelikli görevimiz, çeşitli sektörlerde ki Meslek Komite üyelerimizin sorunlarını dinleyip bu sorunlara çözüm üretebilmek olduğunu dile getiren Enis Sülün; “Amacımız üye ziyaretlerini en         üst seviyeye çıkarmaktır. Odamız Meslek Komiteleri görevlisi personellerimiz, üyelerimizin sektörel bazda yaşadıkları sorunları tespit ederek bizlere aktaracaklar. Bizlerde bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

HABER GÖRSELLERİ
Odamız  Meslek Komite Görevlileri Üyelerimizi Yerlerinde Ziyaret Ediyorlar