Türkgücü OSB Yönetimi Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz Eşliğinde Enis Sülün’e Ziyarette Bulundu

22 Temmuz 2016
Türkgücü OSB Yönetimi Tekirdağ Vali Yardımcısı  Tayyar Şaşmaz Eşliğinde Enis Sülün’e Ziyarette Bulundu

Türkgücü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetimi; Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz eşliğinde ve OSB Yönetiminde yer alan Meclis Üyemiz Süleyman Sırrı Kolot ile birlikte, 22 Temmuz 2016 Cuma günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’e ziyarette bulundular.

Türkgücü OSB Yönetimi, Bölge içerisinde faaliyet gösteren firmalar ve Organize Sanayi Bölgesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

"Birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemize ve Bölgemize faydalar sağlayacak çalışmalar yapacağız"

Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz ziyaret kapsamında gerçekleştirdiği konuşmasında; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yeni Hizmet Binası Bölgemize katma değer sağlayacaktır. Projelerinizi yakından takip ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemize ve Bölgemize faydalar sağlayacak çalışmalar yapacağız" açıklamasında bulundu.

"Amacımız üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmaktır "

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; " Üyelerimizden aldığımız güçle faaliyetlerimizi ve projelerimizi hayata geçirme noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmaktır. Görev süremiz boyunca kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde olacağız" dedi.