Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´tan Odamız´a Teşekkür Plaketi

15 Aralık 2016
Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´tan Odamız´a Teşekkür Plaketi

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, kan bağışı kampanyasına verdiği destekten ötürü Odamız'a plaket takdim etti.

Çorlu Kaymakamlık makamında 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşen plaket törenine katılan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, tarafından plaket verildi.

VATANDAŞLARI KAN BAĞIŞI KONUSUNDA DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUZ

Törende konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, kan bağışının önemine değindi. Kılıç, "Özellikle kan bağışı konusu çok önemli; çünkü ne kadar çok kan o kadar çok hayat demektir. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (Çorlu TSO) teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızı her zaman olduğu gibi kan bağışı noktasında duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

KAN BAĞIŞI YARDIMLAŞMANIN EN ÖNEMLİ NOKTASIDIR

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, takdim edilen plaketten dolayı teşekkürlerini sunarak; "Kan bağışı toplumsal yardımlaşmanın belki de en önemli noktasıdır. Hiçbirimiz başımıza ne zaman neyin geleceğini bilemeyiz. Bir kan anonsu duyduğumuzda içinde bulunduğumuz umursamaz tavrın bir insanın hayatına mal olabileceğini asla unutmamamız gerek. Aynı durumun bizim başımıza gelmeyeceğini de asla bilemeyiz" ifadelerini kullandı.

Plaket takdim töreni;  hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.