24 Mart 2017
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal´dan Çorlu TSO Meclisi´ne Ziyaret

64. Dönemin Kültür ve Turizm Bakanı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve beraberindeki heyet, 23 Mart 2017 Perşembe günü Odamıza ziyarette bulundu. Ziyarete AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri katılımda bulundular.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Meclis Katip Üyesi Miraç Çolak ve Meclis Üyeleri gerçekleşen ziyarette hazır bulundular.

Ticaret ve Sanayi Odaları Birlikteliğin, Gücün ve Ekonominin Sembolüdür

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Çorlu'nun Trakya Bölgesi için önemine vurgu yaptı. Ünal yaptığı konuşmada; "Bu büyük ticaret ve sanayi merkezini yöneten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Çorlu TSO) bulunmaktan son derece mutluyum. Bir şehrin insan kaynağı o şehrin potansiyelini ifade eder. Bir şehri ayağa kaldıran o şehrin evlatlarıdır. Ticaret ve Sanayi Odaları birlikteliğin, gücün ve ekonominin sembolüdür. Gerçekleştirdiği faaliyetler ve Bölgeye yapmış olduğu katma değerlerlerle Türkiye'nin en büyük odalarından bir tanesi olan Çorlu TSO'yu  sizlerin huzurunda tebrik etmek isterim. Başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

Üyelerimizden Aldığımız Güçle, Hizmetlerimize Devam Ediyoruz

Odamızın genel yapısından bahseden ve projelerinden söz eden Yönetim Kurulu Başkanımız Enis Sülün; "Sizleri Odamızda ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Kurum ve kuruluşlarımızla yürütmüş olduğumuz ortak faaliyetler, Çorlu'ya ve Bölge'ye büyük katkılar sağlamıştır. Bizler üyelerimizden aldığımız güçle daha güçlü bir Çorlu  için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sizleri Yanımızda Görmek Bize Güç Veriyor

Ziyaretin son bölümünde konuşan Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu; " Bizler Meclis Üyeleri ve Başkanları olarak sizler gibi değerli bakanlarımızı, vekillerimizi yanımızda gördüğümüz sürece yapmış olduğumuz faaliyetler ve projeler daha anlamlı olacaktır. Şahsım ve Meclisim adına sizleri burada ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek isterim" açıklamasında bulundu.

HABER GÖRSELLERİ