Odamız Meclis Başkanlığı´ndan Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü´ye Ziyaret

4 Nisan 2017

Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Kaya Kumyol ve Meclis Üyesi Önder Şen, 4 Nisan 2017 Salı günü Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü'yü ziyaret etti.

Çorlu Adliyesi'nin Yeni Hizmet Binası'nın Çorlu'ya ve bölge'ye hayırlı olması dileğinde bulunan Güleroğlu; Odamız faaliyetleri ve projeleri hakkında Sekücü'ye bilgiler verdi.

İş Dünyasına Duyduğumuz Sorumluluk Bilinciyle Görevimizin Başındayız

Güleroğlu; "Bölgemizde hizmet veren bütün sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile her zaman birlikte hareket ederek, Çorlu için yapılan her türlü projeyi desteklemeye çalışıyoruz. Çorlu'da iş dünyasına duyduğumuz sorumluluk bilinciyle görevimizi en iyi şekilde icra etmekteyiz" dedi.

Çorlu Birçok Alanda Cazibe Merkezidir

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü; " Ülkemizin ve Bölgenin en önemli kurumlarından bir tanesi olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı yapmış olduğu faaliyetler ve gerçekleştirmek istediği projelerden dolayı tebrik ederim. Çorlu'da görev yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çorlu pek çok alanda cazibe merkezi olma yolunda ilerlemektedir. Bu potansiyelin harekete geçirilmesiyle büyük gelişmelerin sağlanacağı inancındayım" ifadelerini kullandı.

Ziyaret karşılıklı fikir alış - verişinin ardından sona erdi.