Odamız Meclis Başkanı´ndan Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Yılmaz´a Ziyaret

4 Nisan 2017
Odamız Meclis Başkanı´ndan Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Yılmaz´a Ziyaret

Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, 04 Nisan 2017 Salı günü yeni göreve başlayan Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yeni görevinde Ümit Yılmaz'a başarılar dileyen Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu; Eğitim kurumlarının en yoğun şekilde faaliyet gösterdiği Çorlu'da Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlüklerimizle birlik ve beraberlik içinde başarılı güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz; "Çorlu'nun gelişmesinde büyük rol oynayan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın faaliyetlerini yakından takip etme fırsatım oldu. Kurum ve kuruluşlarımızla yapacağımız işbirlikleriyle halkımıza daha iyi hizmetler sunacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, yapılabilecek projelerin istişaresiyle sona erdi.