BPden Çorlu TSO Üyelerine Yüzde 5 İndirim

6 Nisan 2017
BPden Çorlu TSO Üyelerine Yüzde 5 İndirim

BP Taşıtmatik ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) arasında yapılan iş birliğiyle, BP istasyonlarından yakıt alan Çorlu TSO üyesi şirketlere yüzde 5 indirim imkanı sağlandı. Oda üyelerine bu indirimin yanı sıra özel teklifler de sunuluyor.

Çorlu TSO üyesi şirketlere yüzde 5 indirim imkanı veren iş birliği için imzalar, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ile BP Türkiye Filo Satışlar Saha Müdürü Taylan Cavlak arasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda atıldı.

BP’nin filolara özel geliştirdiği otomasyon sistemi çözümü olan BP Taşıtmatik ile Çorlu TSO arasında 6 Nisan 2017'de gerçekleştirilen işbirliği kapsamında, BP’den yakıt alan Çorlu TSO üyesi şirketlerin araçları Taşıtmatik’in hizmetlerinden faydalanırken, yüzde 5 indirim imkanına da sahip olacak. İşbirliği dahilinde Çorlu TSO üyesi şirketler, şirket kredi kartları aracılığıyla araçlarının yakıt ihtiyacını banka teminat mektubuna ya da direkt borçlandırma sistemine gerek duymadan, pratik bir şekilde yönetebilecek. Şirketler BP’den fatura alacak.

ÇORLU TSO ÜYELERİ BP'DEN İNDİRİMLİ AKARYAKIT ALACAK

BP Türkiye Filo Satışlar Saha Müdürü Taylan Cavlak, iş birliği imza törende yaptığı konuşmada; “İnovatif bir bakış açısıyla filolara özel olarak geliştirdiğimiz otomasyon sistemi çözümümüz BP Taşıtmatik ile filolarının akaryakıt alımlarının kontrol altına alınmasını kolaylaştırıyoruz. Sunduğumuz çözümle filo sahibi kurumların yakıt alımlarını güvenli bir şekilde kontrol ve takip edilebilir hale getirirken, hatalı yakıt alımlarının da önüne geçiyoruz. Diğer yandan, genel merkezimizden BP Taşıtmatik müşterilerimize yakıt alımıyla ilgili tüm bilgileri ve faturaları eksiksiz olarak raporladığımızdan bu hassas konudaki yönetimi de kolaylaştırıyoruz. Üstelik bu özelliklerin yanında, üye şirketlerimize özel birçok ek fırsat ve indirim sunuyoruz. Bugün, Çorlu TSO ile yaptığımız iş birliği kapsamında, tüm Çorlu TSO üyesi şirketlere yakıt alımlarında yüzde 5 indirim sağlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

7/24 ÇALIŞAN SİSTEM

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün atılan imzalar sonrası yaptığı açıklamada; "BP’nin sağladığı indirim fırsatının yanı sıra, BP Taşıtmatik’in sunduğu faydalar ile bu işbirliğinin daha da yaygınlaşması ve operasyon verimini artıran şirketlerin sayısının çoğalması hedefleniyor. Birçok kolaylığın düşünüldüğü ve 7/24 çalışan otomasyon sisteminde, BP Taşıtmatik müşterisi sürücülerin yakıt almak için araçlarından inmesine bile gerek kalmayacak. Çorlu TSO olarak yaptığımız faaliyetler ve anlaşmalar ile üyelerimize faydalı olacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.