Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM A.Ş. İşbirliğinde Asansör Bakım ve Onarımcısı Sınavı Düzenlendi

25 Nisan 2017
Mesleki Yeterlilik Belgesi Asansör Bakım ve Onarımcısı Seviye 3 sınavı 22-23-24 Nisan 2017 tarihlerinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Siteler Asansör Tic. San. Ltd. Şti’de gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iştiraki olan MEYBEM A.Ş. firması uzmanları gözetiminde 102 dakikalık teorik sınav ve sonrasında gruplar halinde performans sınavı yapıldı. 13 adayın katıldığı sınav sonunda başarılı olan adaylar Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan, mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanarak, belge aldıkları mesleklerde faaliyete devam edebileceklerdir.