Odamızda “İşletmelerde İş Güvenliği Kültürü Oluşturma Süreçleri” Eğitimi Gerçekleşti

3 Mayıs 2017

Odamız ve Lean Academy işbirliğinde hazırlanan “İşletmelerde İş Güvenliği Kültürü Oluşturma Süreçleri” eğitimi 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleşti.

Seyit Ahmet Kaya'nın sunumlarıyla Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşen eğitimde; İş güvenliği kültürü nedir? İş güvenliği kültürü oluşmasında kısıtlar nelerdir? İş güvenliği kültürü her işletmede oluşturulabilir mi? İş güvenliği kültürü oluşumu için kendimizi ve işletmemizi tanıyalım, İş güvenliği kültürü örnek projeleri ve uygulama örnekleri konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.