Yönetim Kurulu Başkanımız Enis Sülün, Vefat Etti

3 Mayıs 2017
Yönetim Kurulu Başkanımız Enis Sülün, Vefat Etti

20. ve 21. dönem Tekirdağ Milletvekili Enis Sülün (65) geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tekirdağ Marmaraereğlisi ilçesinin uzun yıllar belediye başkanlığı görevini yürüten, 20. ve 21. dönemde Tekirdağ Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapan, Meclis'teki görevi sırasında TBMM Başkanlık Divanı İdari Amirliği görevini de yürüten ve son olarak Odamızda Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alan Enis Sülün hayatını kaybetti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün cenazesi için ilk olarak Marmaraereğlisi Belediye Binası önünde tören gerçekleşti. Törene İl ve İlçe protokolü, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Oda ve Borsa Başkanları, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Odamız Meclis Üyeleri, Meslek Komite Üyeleri, Bölge halkı ve çok sayıda basın mensubu katılımda bulundu.

Burada gerçekleştirilen tören sonrası Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün cenazesi ikindi namazına müteakiben Marmaraereğlisi Cedit Ali Paşa Camiinden kaldırılıp yeni mezarlığa defnedildi.