Odamızda "Döviz ve Hammadde Fiyat Risklerinin Yönetilmesi (HEDGING)” Semineri Gerçekleşti

4 Mayıs 2017

Odamız tarafından düzenlenen seminer ve eğitimler kapsamında 4 Mayıs 2017 Perşembe günü "Döviz ve Hammadde Fiyat Risklerinin Yönetilmesi (HEDGING)”  semineri gerçekleşti.

Finansal Piyasalar ve Risk Yönetimi Uzmanı Eyüp Polat'ın sunumlarıyla gerçekleşen seminerde; Ne durumdayız? Neden risk yönetimine ihtiyaç var? Uygulama alanları nedir? Risk yönetimi planlama ve uygulama süreci, Risklerin erken tespiti komitesi(RET) nasıl çalışır? Risk yönetimi ve türev piyasalarda temel kavramlar, İşletmelerin taşıdıkları kur risk çeşitleri, Risk yönetiminde kullanılan enstrümanlar, Kur/parite risk yönetimi, Emtia fiyat riski yönetimi, Stratejiler arası karşılaştırma konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.