AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı ile Çorlu Kahveciler Odası´ndan Odamıza Ziyaret

4 Mayıs 2017
AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı ile Çorlu Kahveciler Odası´ndan Odamıza Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkanı Kerim Atalay ve beraberindeki heyet ile Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, 4 Mayıs 2017 Perşembe günü Enis Sülün'ün vefatı dolayısıyla taziye ziyaretine ve yeni göreve gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, gerçekleşen ziyaretle ilgili teşekkürlerini sundu. Gönül; "Başkanımız Enis Sülün'ün vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet dilerim. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Türkiye'nin önde gelen odalarından bir tanesidir. Bölgemiz ekonomisinin gelişmesi ve çağdaş bir yapıya kavuşması için yapılacak olan çalışmalarda birlik   ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyorum" dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel  ve Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, Enis Sülün'ün vefatından dolayı taziyelerini dile getirdiler ve İbrahim Gönül'e hayırlı olsun dileklerinde bulundular.