AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı´ndan Odamıza Ziyaret

5 Mayıs 2017
AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı´ndan Odamıza Ziyaret

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım ve İlçe Teşkilat Üyeleri, 5 Mayıs 2017 Cuma günü Odamıza ziyarette bulundular.

Enis Sülün'ün vefatı dolayısıyla taziyede bulunan ve yeni göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Teşkilat Üyeleri, faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundular.

Üyelerimizden Aldığımız Güçle Çalışmaya Devam Ediyoruz

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Başkanımız Enis Sülün'ün ani vefatı hepimizi çok üzdü. Ruhu şad olsun. Biz Odamız olarak üyelerimizden aldığımız güçle Bölgemiz ve Çorlumuz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Çorlu'nun ekonomik anlamda kalkınması için faaliyet ve projelerimizi sürdürüyoruz" dedi.