Trakya Fuar Merkezi´nde Paneller Düzenlendi

5 Mayıs 2017
Trakya Fuar Merkezi´nde Paneller Düzenlendi

Odamız ev sahipliğinde organize edilen 03-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında “Trakya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı” kapsamında Trakya Fuar Merkezi’nde bir dizi panel düzenlendi.

4 - 5 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenen paneller; KOSGEB – Kredi Garanti Fonu Destekleri Bilgilendirme Paneli, Kredi Garanti Fonu Çorlu Şubesi Müdürü Serbay Çolak, KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü KOBİ Uzman Yardımcısı Şule Alkış) Bölgedeki İş Gücü Alp Öğücü Lila Kağıt Genel Müdürü, Firmalarda İnovasyon / Ar-Ge / Verimlilik Bilgilendirme Paneli Tekirdağ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, NKÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici  A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker  NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysun Sağbaş, şeklinde oluştu.