Çorlu TSO´dan Tekirdağ Valisine Ziyaret

15 Mayıs 2017
Çorlu TSO´dan Tekirdağ Valisine Ziyaret
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Başkan Yardımcıları Müslüm Kahraman ve Hüseyin Ersoy, Meclis Başkan Yardımcıları; Kaya Kumyol ve Yavuz Hasçelik, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Yiğit,  15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'a makamında ziyarette bulundular.

Çorlu TSO Başkan ve yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan;  “Çorlu’nun kalkınması için, el birliği içerisinde çalışacağınıza inanıyorum. Bizler Valilik olarak sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkımızla çalışmaya her zaman özen gösteriyoruz. Sizlerle de aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ise; “Seçildiğimiz görevin bilinci ile siz Sayın Valimizin ve şehrimizdeki diğer dinamiklerin katkısıyla Çorlumuzu sosyal ve ekonomik anlamda daha ileriye taşıyacağız” dedi.