Çorlu TSO´dan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´a Ziyaret

16 Mayıs 2017
Çorlu TSO´dan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç´a Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim  Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Müslüm Kahraman, Hüseyin Ersoy, Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Hasçelik, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Haşim Yiğit'ten oluşan heyet, 16 Mayıs 2017 Salı günü Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'a ziyarette bulundu.

Her Anlamda Yanımızda Olmanız Bizleri Çok Mutlu Etmektedir

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; "Çorlu TSO'yu her zaman her anlamda yanımızda görmekten çok memnunuz. Her türlü sosyal projede bizlerle birlikte hareket ediyorsunuz. Sizlere bir kez daha Çorlu ve Bölge halkına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çorlu Trakya'nın En Önemli Yerleşim Yerlerinden Bir Tanesidir

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; "Çorlu için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim. Türkiye’nin çoğu ilinden daha büyük ve daha fazla nüfusa sahip Çorlumuz, Trakya'nın en önemli yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Biz de sizler gibi şehrimize ve insanlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz" dedi.