16 Mayıs 2017
Odamız ve Çorlu OSGB İşbirliğiyle Seminerler Düzenlendi

Odamız ve Çorlu OSGB işbirliğinde hazırlanan “Uluslararası Ticari Sözleşmelerde Doğabilecek Uyuşmazlıklar-Alternatif Çözümler & Kendi Enerjinizi Ucuza veya Bedavaya Üretme Çözümleri” ve “Dijital Endüstri (Endüstri 4.0) & Siber Savunma” seminerleri 16 Mayıs 2017 Salı günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Türkiye’de son yıllarda çok fazla gelişme gösteren yabancı menşeli şirketlerde yapılan işbirliklerinin sorunsuz ilerlemesi için düzenlenecek ticari sözleşmelerde dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? & Güneş enerjisinden, rüzgar enerjisinden ve atıklardan faydalanma, Hibrit sistemler, Uzun vadeli ve geri ödemesiz dönemleri olan uluslararası enerji kredileri konularında gerçekleşen seminerde;          LLL-MBA Kaya&Partner Av. Vahit Kaya ve  Taraftech Almanya/COO Dr Saim Yiğit Bayrak, Endüstri 4.0 nedir? Tüm dünya neden burayı konuşuyor? Devlet bunu destekliyor mu? & Siber farkındalık eğitim ve yeni korunma metotları konularında ise İnnova Robotic A.Ş./Owner Bülent Yılmaz  ve Biteksan Ltd. Şti./Owner Alpay Özkan tarafından katılımcılara bilgiler aktarıldı.

HABER GÖRSELLERİ