AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel´den Çorlu TSO´ya Ziyaret

5 Haziran 2017
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel´den Çorlu TSO´ya Ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ve beraberindeki AK Parti Heyeti, 3 Haziran 2017 Cumartesi günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (Çorlu TSO) ziyarette bulundu.

AK Parti Heyeti Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Müslüm Kahraman ve Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim, Haluk Perçin Bayındır, Fatih Keskin ve Atilla Gaygusuzoğlu, tarafından karşılandı.

Önce Kendi Şehrimize Sonra da Ülkemize Hizmet Etmek Temel Hedefimizdir

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül' e yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan Yel, "Ülkemizin ve Bölgemizin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Çorlu TSO'nun yapmış olduğu faaliyetler, hem Bölgemize hem de Çorlu'ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlamıştır. Tekirdağ’a 2023 vizyonu çerçevesinde çok önemli görevler düşüyor. Önce kendi şehrimize sonra da ülkemize hizmet etmek temel hedefimizdir. Sivil Toplum Kuruluşları, yerel ve merkezi yönetimler ile şehrimizde birliktelik ruhunu oluşturabilirsek o zaman Tekirdağ kazanmış olur,  Trakya kazanmış olur, ve Türkiye kazanmış olur!"dedi.

Hükümetimiz, Vekillerimiz, TOBB ve Diğer Odalarla Birlik ve Beraberlik İçerisindeyiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; " Öncelikle yönetim kurulum ve şahsım adına belirtmek isterim ki sizleri Odamızda görmekten dolayı son derece mutluyuz. Tekirdağ, büyük bir sanayi şehirdir. Ağırlıklı olarak Çorlu ve Çerkezköy, sanayinin toplandığı noktadır. Buralarda bu sanayiyi destekleyecek küçük sanayi sitelerinin kurulup, modernize edilmesi lazım. Ufak esnafımızın bunlara ihtiyacı var. Bu sayede büyük firmalarla bütünleşmiş olarak çalışacak birçok üyemiz olacaktır. Bizler, üyelerimizin iş fırsatlarını artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hükümetimiz, Vekillerimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve diğer Odalarımız, her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaktadır. Bu birlik ve beraberliğin, her zaman süreceğine inanıyorum" açıklamasında bulundu.