Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü´den Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül´e Ziyaret

5 Temmuz 2017

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, 05 Temmuz 2017 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gönül, Odamız faaliyet ve projeleri hakkında Güçlü'ye bilgiler verdi.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü ise Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın Çorlu’da eğitime olan katkısının çok önemli olduğunu dile getirdi.