Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül´den Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel´e Ziyaret

6 Temmuz 2017

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, 6 Temmuz 2017 Perşembe günü Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, iade-i ziyaretlerinden dolayı Gönül'e teşekkür etti ve Ergene ilçesinde hayata geçirilecek proje ve çalışmalar hakkında bilgi vererek, Ergenemizi daha güzel yarınlara taşımak adına var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz bilgisini kaydetti.

Misafirperverliklerinden dolayı Rasim Yüksel'e teşekkürlerini ileten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, faaliyet ve projelerimiz hakkında bilgiler verdi.