Odamızda “Afet ve Acil Durum Paneli” İstişare Toplantısı Gerçekleşti

10 Temmuz 2017
Odamızda “Afet ve Acil Durum Paneli” İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Odamız 14. Meslek Komitesi, Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Kızılay, AFAD ve  AKUT işbirliğinde 18 Ağustos 2017 saat 15:00’te Odamızda gerçekleşmesi planlanan “Afet ve Acil Durum Paneli” öncesi panele katılacak kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile birlikte 07 Temmuz 2017 Cuma günü bir istişare toplantısı düzenlendi.

İstişare toplantısına Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi üyeleri Hülya Perin, Bülent Mutlu ve Nurdoğan Yavuz, Harita Mühendisleri Odası Çorlu Temsilciliği’nden  Temsilci Yardımcısı Sunay Çolakoğlu, Tekirdağ AFAD Müdürlüğü’nden Ekip Amiri Cüneyt Çakal, Şube Müdürleri Mehmet Coşkun ve Niyazi Komşu, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi’nden Hamit Işıkalp, Özel Optimed Hastanesi’nden Süleyman Yılmaz ve Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Gökhan Gözde iştirak ettiler.

Toplantıda yapılacak olan panelin içeriği ve ayrıntıları istişare edildi.