21 Mart 2024
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi Üyeleri Ziyaret Etti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi Başkanı Eşref Doğan Yılmaz , Komite üyeleri Deniz Sarı ve Barış Altınöz Meslek grubu üyeleri,

Alya Cnc Üretim Cephe Kaplama Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma yetkilisi  Kerem Maraz’ı , Trakya Forklift İş Makineleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma yetkilisi Mustafa Bektaş’ı, Kardeşler Forklift İş Makineleri Servis Yedek Parça Kiralama Ve Ticaret Limited Şirketi firma yetkilisi İlhami Duran’ı, Zena Makina Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma yetkilisi Nail Aydın’ı ,Taşadam Mermer Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma yetkilisi Ali Topçu’yu,Eyüp Ürey-Seri Mermer Ticaret firma yetkilisi Eyüp Ürey’i, İstanbul İstif Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma yetkilisi Mustafa Gülergün’e  ziyarette bulundular.

Ziyarette; Odamız ve 2. Meslek Komitesi faaliyetleri ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşülerek, bilgi alışverişinde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ