5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Şenol Alpaslan´dan Odamıza İade-İ Ziyaret

5 Ekim 2016
5. Kolordu Komutanı Tümgeneral  Şenol  Alpaslan´dan Odamıza İade-İ Ziyaret

Çorlu 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral  Şenol  Alpaslan, 5 Ekim 2016 Çarşamba günü Odamıza iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim, Haşim Yiğit ve Fatih Keskin, hazır bulundular.

TRAKYA'DA SANAYİNİN VE TİCARETİN KALBİ ÇORLU'DUR

5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Alpaslan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından yaptırılarak hizmete açılan yeni hizmet binasının bölgeye, sanayicilere ve üyelere hayırlı olmasını diledi. Erdoğan, "Bölgeye katkılarından dolayı Çorlu TSO'yu kutluyorum. Trakya'da sanayinin ve ticaretin kalbi Çorlu'dur. Buranın ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kalkınması için yaptığınız çalışmalara katkıda bulunmak için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

TİCARET VE SANAYİ ODAMIZA YAKIŞIR BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Şuan itibari ile 6700'ün üzerinde aktif üyesi ile Trakya'nın en büyük Ticaret ve Sanayi Odası konumundayız. Ticaret ve Sanayi Odamıza yakışır bir yönetim anlayışı ile Çorlu'da iş dünyasına duyduğumuz sorumluluk bilinciyle görevimizi en iyi şekilde icra etmekteyiz. Sizlerin desteğiyle birlikte Bölgemiz adına verimli çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.