Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer BOLATın Teşrifleriyle Odamızda gerçekleşecek “Çorlu İş Dünyası Buluşma Toplantısı” öncesi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Bölgemiz Esnaf Odalarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

22 Mart 2024
Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer BOLATın  Teşrifleriyle Odamızda gerçekleşecek   “Çorlu İş Dünyası Buluşma Toplantısı” öncesi  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN,  Bölgemiz Esnaf Odalarıyla İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer BOLAT’ın teşrifleriyle , Odamızda gerçekleşecek “Çorlu İş Dünyası Buluşma Toplantısı” öncesi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, bölgemiz esnaf odalarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıya; Kahveciler Odası Başkanı Sayın Yıldız FİLİZ, Madeni Eşya Elektrikli Aletler Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Rüstem DUMAN, Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Sayın Kenan ÜSTEK, Terziler Konfesiyoncular Tuhafiye ve Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Sayın Nazmi ÇOLAK, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Nadir SAMANCI, Ticaret Borsası Başkanı Sayın Yüksel ERTAN, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı Sayın Osman TUNCA, Ergene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı Sayın Soner ER, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Recep KARIKSIZ, S.S. 163 Nolu Çorlu Öğrenci ve Personel Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanı Sayın Çağdaş ŞAHİN, S.S. Çorlu Yeni Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Sayın İsmail GÜLEROĞLU, TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Sayın Burcu ADIGÜZEL ve TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Başkanı Sayın Önder HARBİLİ katılım sağladı.