Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın´dan Enis Sülün´e İade-İ Ziyaret

3 Şubat 2017
Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın´dan Enis Sülün´e İade-İ Ziyaret

Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sahir Uzun, 03 Şubat 2017 Cuma günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e iade-i ziyarette bulundu.

Çorlu TSO, Bölgeye Katma Değer Sağlamıştır

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) bölgenin sosyo-ekonomisine yön veren önemli bir kurum olduğunu söyleyen  Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, şahsınızın ve Yönetim Kurulunuzun yaptığı çalışmalar bölgemize önemli bir katma değer sağlamıştır. Başarılı faaliyetlerinizin devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Odamız, Emniyet Teşkilatının Her Zaman Yanındadır

Odamız tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Emniyet teşkilatı, tüm birimleriyle mal ve can güvenliğimizin teminatıdır. Bu düşünceden hareketle Çorlu TSO olarak, her zaman olduğu gibi emniyet teşkilatımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.