KOSGEB, Odamızda Müdürlük Olarak Üyelerimize Tam Kapsamlı Hizmet Vermeye Başlayacak

10 Ocak 2018

Odamız ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü arasında 10 Ocak 2018 Çarşamba günü "Yer Tahsisi Protokolü imzalandı."

KOSGEB Çorlu Müdürü Tolga Erkan'ın iştirak ettiği imza protokolüne; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Köroğlu, Cevat Sevim, Haluk Perçin Bayındır, Fatih Keskin, Haşim Yiğit ve Atilla Gaygusuzoğlu katılımda bulundu.

İşletmelerin rekabet düzeyini arttırmak için daha güçlü olmasını sağlamak, Ar - Ge faaliyetlerine destek olmak, işlerini büyütmeyi sağlamak, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliği desteklemek,  KOSGEB'in temel amaçlarındandır.

Bu amaçlar doğrultusunda Üyelerimize ve halkımıza hizmet verecek olan KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü Odamızda hizmete başlayacaktır.

İstihdamı Arttıracak İşler Ülke Ekonomisini Yükseltecek Faaliyetler Arasındadır

Protokol ile ilgili açıklamada bulunan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül;" KOSGEB devlet teşvikleri ve desteklerini işletmelere ulaştıran bir kurumdur. KOBİ’lerin işlerini büyütmeleri için hibe (geri ödemesiz) ve kredi olarak alacağı destekleri KOSGEB sağlamaktadır. KOSGEB şartlarına göre geri ödemesiz kredi de yeni girişimcilere sunmaktadır. Girişimciliğin yayılması ve istihdamı arttıracak işler ülke ekonomisini yükseltecek faaliyetler arasında olduğu için önemlidir. Odamızda faaliyete geçecek olan KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü'nün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.