Odamızda “Ticaret Kanunu ve İkincil Mevzuatın Şirketler ve Ticaret Sicili Müdürlüklerindeki Uygulamaları Eğitimi” Gerçekleşti

26 Şubat 2018

İstanbul Ticaret Sicil Müşavirleri Derneği Kurucu Başkanı-Ticaret Sicil Danışmanı Hür Yalçınkaya’nın sunumuyla 24 Şubat 2018 Cumartesi günü Odamız Batı Eğitim Salonunda “Ticaret Kanunu ve İkincil Mevzuatın Şirketler ve Ticaret Sicili Müdürlüklerindeki Uygulamaları Eğitimi” gerçekleşti.

Eğtiimde; Ticaret kanunu, ikincil mevzuatın şirketler ve ticaret sicili müdürlüklerindeki uygulamaları konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Odamız Ticaret Sicil Birimi Personelinin de katıldığı eğitim sonunda Hür Yalçınkaya’ya hediye saat takdim edildi.

HABER GÖRSELLERİ