Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

20 Nisan 2018
Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı  Basın  Mensupları İle Bir Araya Geldi

Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Divanı olarak  20 Nisan 2018 Cuma günü Odamız Meclis Salonu’nda düzenlenen  “Basın Mensupları İle Tanışma Toplantısı” gerçekleşti.

Toplantıda, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)  Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Gönül İşbul, Ertuğrul Adıgüzel, Meclis Başkan Yardımcıları; Umut Güngör, Faysal  Çakmak ve Meclis Katip Üyesi İsmail Korkut  hazır bulundu.

Çorlu TSO  Meclis Başkanı Erdim Noyan “Hepimizin Ortak Paydası; Çorlu’nun Çıkarları, Menfaatleri ve Üyelerimizin Sorunlarının Giderilmesidir”

Uzun ve yorucu bir seçim maratonunun sonunda, tarafımıza verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız diyen  Çorlu TSO  Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Hepimizin ortak paydası; Meclis çatısı altındaki arkadaşlarımızın Çorlu’nun çıkarları, menfaatleri ve üyelerimizin sorunlarının giderilmesi, giderildikten sonra da daha fazla nasıl faydalı olabiliriz bunun çalışmalarını yapmak ve  bu konuda  da elimizden gelen bütün desteği Meclisimiz olarak vereceğimizi söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Biz Güçlü Bir Meclisiz. Beraberiz ve Çorlumuz İçin Çalışacağız”

1 Nisan 2018  tarihinde Meslek Grubu seçimlerinin tamamlandığını dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Biz yola çıkarken bir sloganımız vardı “Çorlu Birlikte Çok Güçlü” diye yola çıktık. Çıktığımız yolda  bunu perçinlemek adına çok büyük aksiyonlar aldık. Bizim şuan 11 tane  Yönetim Kurulu Üyemiz var. Bu Yönetim Kurulu Üyeleri içerisinde her gruptan  birer temsilci var. Seçmenler  kendisini en iyi temsil edeceğine inandığı proje üretecek kişileri aramıza yolladı. Tüm Meclisi kapsayabilecek Yönetim Kurulu ve Meclis Divanını  oluşturduk. Burada önemli olan Çorlu’nun çıkarıydı. Önemli olan birlikte çalışmak ve birlikte bir şeyler ortaya koyabilmektir. Hem üyelerin, hem de Meclis Üyelerimizin bize verdiği bu güç tüm kurumlara ve tüm bölgeye gerekli mesajı verdi. Biz güçlü bir Meclisiz. Beraberiz ve Çorlumuz için çalışacağız” dedi.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Nefes Kredisi Toplam Limitini 100.000 TL’ye  Çıkardık”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin  Nefes Kredisi  adı altında  bir kredisinin olduğunu söyleyen İzzet Volkan; “Bu daha önceden başlamış olan bir krediydi. Ama önceki dönemde  Odamız yeterli kaynak ayırmadığı için hem toplam limit olarak, hem de kişi başı kredi limiti olarak yetersiz kalıyordu. Biz ilk Yönetim Kurulu Toplantısında aldığımız kararla  kaynağımızı arttırdık. Bugün üyelerimiz 0.99 faiz oranı ile ilk 6  ayı sadece faiz ödemek üzere, 18  aylık bir kredi alabiliyorlar. Toplam limiti 50.000 TL olan bu krediyi biz 100.000 TL’ye  çıkardık. Üyelerimiz; Ziraat Bankası, Denizbank,  Halkbank, Vakıfbank, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım Şubelerinden bu hizmetleri alabilirler. Burada güzel bir kaynak var. Güzel bir fırsat var. Bizler üyelerimize bu kaynakları ucuz ve ulaşılabilir bir biçimde sağlayacağımıza söz vermiştik. İlk aksiyonumuzu bu noktada aldık” açıklamasında bulundu.