23 Nisan 2018
Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan, Koltuğunu Geleceğin Sahibi Çocuklara Devretti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, makam koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası  İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Derin Efe Taşkent ve Atatürk İlkokulu  3. sınıf öğrencisi  Duru Selin Büdün’e devretti.

Temsili koltuk devir teslim töreninde; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Perçin Bayındır hazır bulundu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Bu koltuklarda hepimiz geçiciyiz. Yarın  gençlerimiz, çocuklarımız bu koltukların sahipleri olacaklar ve ülkemizi onlar yönetecekler. Memleketimiz, gençlerin ve çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi ile daha iyi yerlere gelecektir. Bugünün anlamı oldukça büyük.  Mustafa Kemal Atatürk özellikle Ulusal Egemenlik ve Milli Bağımsızlık Bayramını çocuklara hediye etmiş. Çocukların bu bilinçle yetişmesini istemiştir. Bu nedenle  çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan kitap  hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABER GÖRSELLERİ