TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Yerli Otomobilin Çorluda Üretilmesi İçin Destek Vereceğini İletti

24 Nisan 2018

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Meclis Başkan Yardımcıları; Umut Güngör, Faysal Çakmak, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Müslüm Kahraman, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Mehmet Manav, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz’den oluşan heyet           22 Nisan 2018 Pazar günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Yerli Otomobilin Çorlu’da üretilmesi için dosyayı TOBB Başkanına sunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan görüşmeden Çorlu için güzel sonuçlar çıktığını söyledi.

Yerli Otomobilin Çorlu’da Üretilmesi İçin Rifat Başkanımız’dan Tam Destek Geldi

Volkan; “TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımızdan konferans salonumuz ve yerli araç üretimi başta olmak üzere birçok konuda destek aldık. Özellikle yerli otomobil projesi bölgemiz için çok önemli bir projedir. Bunun için bölgemizde birlikte çalışacağız, kendileri de bize destek verecek. Aynı zamanda Odamız üyelerine verilecek olan nefes kredisinin artırılacağını ifade etti. Kendisine tüm Çorlu adına teşekkür ederiz” dedi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çorlu TSO Heyeti, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Bakan Tüfenkci’ye Çorlu TSO’nun faaliyet ve projelerinden bahsetti.

Çorlu, Sanayisi ve Potansiyeli ile Türkiye’nin En Büyük İlçelerindendir

Bakan Tüfenkci, Çorlu’nun bölgenin parlayan yıldızı ve Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olduğunu, büyüme potansiyeli, sanayi üretimi, insan kaynakları, ulaşım ağları ve lojistik konumu itibariyle, çok farklı bir konuma geleceğini aktardı.

HABER GÖRSELLERİ