Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´ın "Engelliler Haftası" Mesajı

10 Mayıs 2018
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´ın "Engelliler Haftası" Mesajı

Engelli olmak sadece engelli kardeşlerimizin sorunu değil, sosyal boyutu ile toplumun her kesimini ilgilendiren önemli bir konudur. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, onlar için doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden, mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek hepimizin asli görevidir.

Engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek  hepimizin sosyal sorumluluğu  olmalıdır. Bugün dünyada nerdeyse her 10 kişiden birisi engelli durumda. Unutmayalım ki her insan da potansiyel bir engelli adayıdır.

Toplumumuzun  engelli vatandaşlarımıza olan duyarlılığının artması dileğiyle; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Engelliler Haftası’nı kutluyor, tüm engelli kardeşlerimize ve ailelerine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.