Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´ın “Anneler Günü” Mesajı

11 Mayıs 2018
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan´ın  “Anneler Günü” Mesajı

Karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle çocuklarını yetiştirerek, topluma en iyi şekilde hazırlayan annelerimiz sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Onların yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu ve güvenli, kaygılardan uzak bir hayat sürmeleri, şüphesiz yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için de vazgeçilmez bir önem taşımaktadır.

Anneler; dünyadaki koşulsuz sevginin  kaynağı, hayatı anlamlı kılan en değerli varlığımızdır. Sağlıklı, başarılı ve dürüst bir toplum yapısını, anne sevgisi ile inşa edebiliriz. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere ait olduğuna göre toplumların mimarı da onlardır.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Sevginin sembolü olan  fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın  en yüce  görevini yerine getiren başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin Anneler gününü içtenlikle kutlar; Sevgi ve saygılarımızı sunarız.