Odamız ve TÜSAYDER işbirliğinde “Milli Satınalma 4.0 ve Dijital Yenileşim Zirvesi” Gerçekleşti

14 Mayıs 2018

Odamız ve TÜSAYDER işbirliğinde düzenlenen “Milli Satınalma 4.0 ve Dijital Yenileşim Zirvesi” 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda düzenlendi.

Programa TÜSAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Hüryılmaz, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) 13. Meslek Komite Başkanı Özber Çetin ve çok sayıda firma yetkilisi katılımda bulundu.

“Milli Satınalma 4.0 ve Dijital Yenileşim Zirvesi”nde; Medipol Sağlık Grubu Satınalma Müdürü İsmail Hızlı (Sağlık Sektörü Satınalma 4.0 Uygulamaları ve Yerlileştirme Çalışmaları) PSA Peugeot&Citroen Satınalma Direktörü Ufuk Bendeş (Dijitalleşen Dünyada Satınalma ve Satınalmacının Rolü) TÜSAYDER Yönetim Kurulu Üyesi Meriç Baykal (E-Satınalma Yönetimi) Mondes Global Kurucusu Dr.Sevgi Yılmaz  (Satınalma 4.0 Esasları) Yenileşim Mühendisi Cahit Günaydın (Dünyadaki ve Ülkemizdeki Yenileşimci Şirket Sırlarını Öğrenerek Sanayi 4.0. Teknoloji Yol Haritasını Nasıl Hazırlarız?) ve Endüstri 4.0 Tasarım Mühendislik ve Dönüşüm Kümelenmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Multi Counsulting AŞ Kurucu Başkanı Ziya Burhanettin Güvenç (Şirket 4.0'dan Endüstri 4.0'a Yolculuk) konularında katılımcılara sunumlar gerçekleştirdi.

TÜSAYDER Yön. Kur. Bşk. Yrd. Murat Altun’un yaptığı kapanış konuşmasıyla program sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ