Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkanın 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama mesajı

18 Mayıs 2018

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da ilk adımını attığı kurtuluş mücadelesinin 99' uncu yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Ülkemizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelemiz; bugünün Türkiye’sinin temellerinin atıldığı tarihi bir dönüm noktası olmuştur.

Türkiye’nin başarı hikâyesini devam ettirecek olan dinamik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi gençlerimizdir. Onların gözlerindeki ışık, içlerindeki araştırmacı, girişimci ruh bu ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesinin en ileri noktasına ulaştıracaktır. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını birkez daha saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.