Bulgaristan Edirne Başkonsolosluğu´nda Temaslarda Bulunuldu

7 Haziran 2018
Bulgaristan Edirne Başkonsolosluğu´nda Temaslarda Bulunuldu

Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, 7 Haziran 2018 Perşembe günü Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Vassil Valchev ve Konsolos Myuzeyan Uzunova’ya ziyarette bulundular.

İki Ülke İşbirliği İçin Çalışmalarda Bulunuyoruz

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “İki ülke ticaret temsilcileri olarak Bulgar - Türk iş adamlarının yaşadığı sorunları tespit etmek ve çözüm önerileri sunmak adına toplantılar düzenleyip istişarelerde bulunmak amacıyla çalışmalarımız sürmektedir. İki ülkenin yatırım imkanları, ticari fırsatları, karşılaşılan engeller ve olası işbirlikleri adına istişarelerimiz devam etmektedir” dedi.

Yatırımcıları Teşvik Ediyoruz

Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, faaliyet ve projelerimiz hakkında bilgiler vererek, iş dünyasına katma değer sağlayacak yeni iş fırsatları hakkında değerlendirmede bulundu.

Noyan; “Yatırım fırsatlarına açık olan iki ülkenin arasındaki iş ilişkilerinin artması yönünde çalışmalarımız sürmektedir. Sanayici ve iş adamlarımızı Bulgaristan’da yatırım yapmaları için teşvik etmekteyiz” açıklamasında bulundu.

Ticari İlişkiler Çok Önemlidir

"Karşılıklı ziyaretler iki ülke arasındaki dostluk bağlarını güçlendirecektir" diyen Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Vassil Valchev; "Özellikle ticari ilişkilerin gelişmesi hususunda Bulgaristan - Edirne Başkonsolosluğu olarak, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte iki ülke arasında oluşturacağımız işbirlikleri için memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.