Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan´dan Odamıza Ziyaret

4 Temmuz 2018
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan´dan Odamıza Ziyaret

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kartal 02 Temmuz 2018 Pazartesi günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı’ya ziyarette bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Çorlu’da  hayata geçirilecek projeler ve  Odamız çalışmaları  hakkında bilgi vererek, Bölgemizi daha güzel yarınlara taşımak adına var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz ifadelerinde bulundu.

Misafirperverliklerinden dolayı  teşekkürlerini sunan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler sivil toplum örgütleri ile el ele verirsek bölgemizin kalkınması noktasında her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimize inanıyorum” dedi.