4 Temmuz 2018
Odamız Yönetimi Lüleburgaz TB ve Lüleburgaz TSO´yu Ziyaret Etti

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Müslüm Kahraman, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz’den oluşan heyet, 3 Temmuz 2018 Salı  günü Lüleburgaz Ticaret Borsası (Lüleburgaz TB) ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nı (Lüleburgaz TSO) ziyaret ettiler.

İlk ziyaret Lüleburgaz Ticaret Borsası’na gerçekleştirildi.

Odamız Yönetimi Lüleburgaz TB Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var, Yönetim Kurulu Üyeleri; Serdar Beklen ve Şevket Diyarbakır tarafından karşılandı.

Lüleburgaz TB’ye gerçekleşen ziyarette Odamız faaliyet ve projelerinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan; “Oda ve Borsa seçimlerinin ardından bizler gibi göreve gelen Başkanlarımız ve Yöneticileri ile tanışmak bizleri mutlu etti. Trakya’nın kalkınması, yeni projeleri tespit etmek ve Çorlu Havalimanı’nı daha aktif hale getirerek hedefimiz olan Trakya Havalimanı’na dönüştürülmesi hususunda fikir alışverişinde bulunmak bizleri memnun edecektir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lüleburgaz TB Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var; “Çorlu TSO’nun değerli Başkanları ve Yöneticileri sizleri Borsamızda ağırlamaktan memnun olduk. Hoş geldiniz. Trakya’yı en güzel şekilde temsil edeceğine inandığım Trakya Havalimanı’nın daha geniş kapsamlı hizmet vermesi bölgeye artı değer kazandırarak stratejik değerini artıracaktır” açıklamasında bulundu.

Oda – Borsa Ziyaretleri Lüleburgaz TSO ile sona erdi

Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Siyami Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Büyükbüce, Selçuk Bayraktar, Aziz Vurucu, Şevket Muntaş, Odamız Yönetimini karşıladı.

Lüleburgaz TSO ziyaretinde Trakya Havalimanı’nın genişletilmesi ve daha aktif hale gelmesi için çalıştıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Volkan; “Çorlu TSO 46 Meclis Üyesi, 11 Yönetim Kurulu Üyesi ve 16 Meslek Komitesi’nden oluşmaktadır. Burada amaç Odalardaki işbirliğini artırıp ortak projeler yapabilmektir. Çorlu il olma potansiyeli yüksek olan, ciddi bir nüfus ve sanayiye sahip ilçedir. Trakya Bölgesi’nin daha fazla kalkınabilmesi için hep birlikte mücadele edip bilimsel çalışmalar yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Odaların birbirleriyle olan ilişkilerinin üyeler ve Bölge ekonomisine katkı sağlayacağını dile getiren Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, havalimanı konusunda sonuna kadar destek olacaklarını belirterek yapılacak çalışmalarda birlikte hareket edileceğini ifade etti.

HABER GÖRSELLERİ