16 Ağustos 2018
ÇAF Değerlendirme Toplantısı Yerel Basın´ın Katılımıyla Gerçekleşti

30 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Çorlu Alışveriş Fuarı’nın (ÇAF) değerlendirme toplantısı basın mensuplarıyla birlikte 16 Ağustos 2018 Perşembe günü Odamız Meclis Salonu’nda düzenlendi.

Toplantıya; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkan Yardımcımız ve Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mutlu Turna,  Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Rüstem Duman ve ÇAF çalışma gurubu üyeleri katılımda bulundu.

Anket Çalışması Bizlere Gelecek Yıllar Adına Kılavuz Olacaktır

Levent Kılıç, “Çorlu olarak güzel bir etkinliği geride bıraktık. Fuara devam ederken Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından anket çalışması yapıldı. Burada gördüğümüz eksiklikleri sizlerle paylaşacağız ve daha iyi nasıl yapabiliriz? Diye çalışmalar yapacağız” dedi.

Daha İyisini Yapmak İçin Çalışacağız

Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Volkan da “Önümüzdeki sene bu fuar için daha neler yapmalıyız? Sorusu için bugün bir araya geldik. Fuara destek veren her firmaya teşekkür ederim. İnşallah ÇAF gelecek yıllarda daha da büyüyerek gelişir. Bizler de şimdilik eksiklerimizi görmek adına fuara katılan firmalar ile anket çalışması yaptık ve çoğu firmamız fuardan memnun bir şekilde ayrılarak gelecek yIllarda da ÇAF’a katılacaklarını dile getirdiler" açıklamasında bulundu.

Volkan, Gelecek yıl gerçekleşecek olan ÇAF ile ilgili olarak daha da iyi organize olacaklarını, vatandaş ve firmaların sıkıntı yaşamamaları için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

HABER GÖRSELLERİ